URSA AIR

Zero A2

URSA AIR Zero A2 janë pllaka të shtresuara nga leshi mineral për prodhimin e kanaleve të izoluara të ajrosjes.

ursa-zero_a2-1487336053.jpg

Fushat e aplikimit

Izolimi teknik

URSA AIR mund të përdoret për ajrosje me ventilatorë në ndërtesa rezidenciale dhe jo-rezidenciale, p.sh. ndërtesa të zyrave, salla, shkolla. URSA AIR është shumë i përshtatshëm për përdorim në ndërtesa të reja dhe në rinovime, në parim gjithkund, ku kanalet e ventilimit instalohen, rinovohen ose zëvendësohen.

Të dhënat teknike

Pllakat nga leshi mineral URSA AIR e përmbushin standardin EN 14303 dhe shërbejnë për prodhimin e kanaleve të izoluara për ajrosje sipas EN 13403.

25mm: MW-EN-14303-T5-MV1-AW0,55

40mm: MW-EN-14303-T5-MV1-AW0,55

Vetitë

  • Reagimi më i mirë ndaj zjarrit
  • Mbrojtje optimale nga nxehtësia
  • Izolim perfekt akustik
  • Ngjeshje e lartë
  • E sigurtë nga aspekti higjienik
  • Fleksibilitet maksimal
  • Përpunim i lehtë

Struktura

Pllaka URSA AIR Zero me shumë shtresa përbëhet nga një bërthamë shumë efektive me lesh mineralesh dhe është e veshur në të dy anët.

Sipërfaqe antibakteriale e teknologjisë së lartë

Zero është pëlhura e re e brendshme nga mineralet, e krijuar nga hulumtimet e URSA AIR. Ajo është antibakteriale, higjienike dhe e padëmshme për t'u pastruar.

Mbështjellëse e jashtme e parafabrikuar

Pllakat e izolimit URSA AIR kanë një mbështjellës të jashtëm të prodhuar fabrikisht, si plotësim për mbështjellësin e brendshëm.

Laminim i përforcuar me alumin

Laminimi i jashtëm i përforcuar me alumin me cilësi të lartë, ofron stabilizim dhe mbrojtje të kanaleve URSA AIR Zero.

Skaje të përforcuara të mbështjellësit të brendshëm

Pllakat e izolimit URSA AIR kanë një mbështjellës të brendshëm me skaje të përforcuara (si plotësim për mbështjellësin e jashtëm), me një laminim të tërësishëm nga alumini.

Certifikatat

Fitues i ISO AWARDS 2014

Shkarkime