Aksesorë

XPS-Pajisje për prerje

Pajisje kompakte e prerjes me tel të skuqur për pllaka nga shkuma e ekstruduar, duke përfshirë edhe valixhen për transport dhe aksesorë për aplikime të veçanta në punishte.

ursa-xps_-_schneidegert-1487931002.jpg

Vetitë

  • Gjatësia e prerjes: 780-1.270 mm
  • Thellësia e prerjes: deri 300 mm
  • Pesha: 14,2 kg