ursa-zubehr-1488282960.jpg

Aksesorë

Zgjidhni produktet

Pajisje për prerje dhe përforcim për pllakat izoluese nga leshi mineral URSA.

URSA Thikë për materiale izoluese për të gjitha materialet nga leshi mineral.

Më shumë

Pajisje për prerje të materialeve izoluese për të gjitha materialet nga leshi mineral duke përfshirë tavolinën për prerjen e rollneve.

Më shumë

Pajisje kompakte e prerjes me tel të skuqur për pllaka nga shkuma e ekstruduar, duke përfshirë edhe valixhen për transport dhe aksesorë për aplikime të veçanta në punishte.

Më shumë

Pajisje për prerje të materialeve izoluese për të gjitha materialet nga leshi mineral deri 280 mm.

Më shumë