ursa-pureone-1506074472.jpg

URSA
PUREONE

  • Izolimi i lartë termik
  • Izolim shumë i mirë i zërit
  • Jo i ndezshëm
  • Pa formaldehid
  • Veçanërisht i përshtatshëm për enterier

Zgjidhni produktet

Material inovativ izolues me performancë të lartë me veti të shkëlqyera të përpunimit. URSA PUREONE është leshi mineral me bardhësi natyrale. Ajo kombinon të gjitha avantazhet e leshit mineral me aftësi të shkëlqyera të përpunimit dhe me qëndrueshmëri progresive.

Shajak me bardhësi natyrale, i gjithanshëm dhe shumë i kompresuar për izolim nga nxehtësia dhe zëri në ndërtime me struktura prej druri.

Më shumë

Shajak me bardhësi natyrale, i gjithanshëm dhe shumë i kompresuar për izolim nga nxehtësia dhe zëri në ndërtime me struktura prej druri.

Më shumë

Shajak me bardhësi natyrale, i gjithanshëm dhe shumë i kompresuar për izolim nga nxehtësia dhe zëri në ndërtime me struktura prej druri.

Më shumë

Shajak izolues natyrshëm i bardhë, i gjithanshëm dhe shumë i ngjeshur, për izolim termik dhe akustik në konstruksione ndërtimore nga druri dhe të lehta.

URSA PUREONE DUETT është shajak izolues nga leshi mineral me prerje horizontale. Përmes kësaj krijohen dy shtresa me trashësi të njëjtë, të cilat mund të përpunohen së bashku apo veç e veç.

Më shumë

Pllakë izoluese natyrshëm e bardhë dhe e gjithanshme, për izolim termik dhe akustik në konstruksione ndërtimore nga druri dhe të lehta.  

Më shumë