URSA PUREONE

40 PN Pllakë e mureve ndarës

Pllakë izoluese natyrshëm e bardhë dhe e gjithanshme, për izolim termik dhe akustik në konstruksione ndërtimore nga druri dhe të lehta.  

ursa-40_pn_trennwandplatte-1487285279.jpg

Fushat e aplikimit

Çati e pjerrët

  • Izolim nën traversa dhe struktura mbështetëse

 

Tavani

  • Tavan i pezulluar

 

Muret e brendshme

  • Sistemet e ndërtimit të thatë 625mm
  • Izolim i mureve ndarëse

 

Muri i jashtëm

  • Izolim për konstruksione nga druri

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit: MW-EN 13162-T3-DS(70,-)-MU1-AFr5

Lloji i aplikimit sipas ÖNORM B 6000: MW-W

Vetitë

  • Vlera e përçueshmërisë termike λD = 0,038 W/mK
  • Reagimi ndaj zjarrit Euro-Klasa A1 (jo i ndezshëm)
  • Mbrojtje e shkëlqyeshme akustike Afr ≥ 5
  • I përshkueshëm

Trashësia
mm

Vlera U
W/m2K

Dimensionet e pllakës
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
Pllaka/Pako

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

40

0,82

1.250 x 625

12

9,38

24

225,00

50

0,67

1.250 x 625

10

7,81

24

187,50

60

0,57

1.250 x 625

8

6,25

24

150,00

80

0,44

1.250 x 625

6

4,69

24

112,50

100

0,36

1.250 x 625

5

3,91

24

93,75

Certifikatat