URSA GLASSWOOL

Shajak SF 34

Shajak jo i djegshëm, i gjithanshëm dhe shumë i kompresuar për izolim nga nxehtësia dhe zëri në ndërtime me struktura prej druri.

ursa-shajaksf34-1533035793.jpg

Fushat e aplikimit

Çati e pjerrët

  • Izolim poshtë dhe ndërmjet trarëve të çatisë

 

Tavani

  • Tavanet e kateve të epërme, pa qasje

 

Muri i jashtëm

  • Ndërtim i kornizës së drurit

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit: MW-EN 13162-T2-DS(70,-)-MU1-AFr5

Lloji i aplikimit sipas ÖNORM B 6000: MW-WL

Vetitë

  • Vlera e përçueshmërisë termike λD = 0,034 W/mK
  • Reagimi ndaj zjarrit Euro-Klasa A1 (jo i ndezshëm)
  • Mbrojtje e shkëlqyeshme akustike Afr ≥ 5
  • Shenjat për ndihmë gjatë prerjes
  • I përshkueshëm

Trashësia
mm

Vlera U
W/m2K

Dimensionet e rollnes
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

50

0,61

11.200 x 1.200

13,44

24

322,56

100

0,32

5.600 x 1.200

6,72

24

161,28

120

0,27

4.800 x 1.200

5,76

24

138,24

140

0,23

4.000 x 1.200

4,80

24

115,20

160

0,21

3.500 x 1.200

4,20

24

100,80

180

0,18

3.200 x 1.200

3,84

24

92,16

200

0,17

2.800 x 1.200

3,36

24

80,64

220

0,15

2.500 x 1.200

3,00

24

72,00

240

0,14

2.300 x 1200

2,76

24

66,24

260

0,13

2.800 x 1200

3,36

12

40,32

280

0,12

2.500 x 1200

3,00

12

36,00

Certifikatat

Udhëzime rreth përpunimit