URSA GLASSWOOL

Pllakë izoluese për fasada FDP 5/Vr

Pllakë izoluese në tërësi e qëndrueshme ndaj ujit (hidrofobe), në njërën anë e laminuar me lesh xhami të zi, jo e ndezshme, për izolim termik dhe akustik.

ursa-pllakizolueseprfasadafdp5vr-1533036382.jpg

Fushat e aplikimit

Muri i jashtëm

  • Izolimi i fasadave me ajrosje dhe ajrosje nga prapa pas veshjes së fasadës
  • Izolim i mureve të dyfishta
  • Izolim i mureve ndarëse në ndërtesa

Të dhënat teknike

Kodi i përcaktimit: MW-EN 13162-T4-DS(70,-)-MU1-WL(P)-AFr5

Lloji i aplikimit sipas ÖNORM B 6000: MW-W

Vetitë

  • Vlera e përçueshmërisë termike λD = 0,032 W/mK
  • Reagimi ndaj zjarrit Euro-Klasa A1 (jo i ndezshëm)
  • Mbrojtje e shkëlqyeshme akustike Afr ≥ 5
  • Në tërësi hidrofob
  • I përshkueshëm

Trashësia
mm

Vlera U
W/m2K

Dimensionet e pllakës
Gjatësia x gjerësia (mm)

Paketë
Pllaka/Pako

Paketë
m2/Pako

Paletë
Pako/Paletë

Paletë
m2/Paletë

50

0,58

1.250 x 600

7

5,25

16

84,00

60

0,49

1.250 x 600

6

4,50

16

72,00

80

0,37

1.250 x 600

5

3,75

16

60,00

100

0,30

1.250 x 600

4

3,00

16

48,00

120

0,26

1.250 x 600

4

3,00

16

48,00

140

0,22

1.250 x 600

3

2,25

16

36,00

160

0,19

1.250 x 600

2

1,50

16

24,00

Certifikatat

Udhëzime rreth përpunimit