ursa-xps-1489067705.jpg

URSA
XPS

Zgjidhni produktet

Pllakat URSA XPS me shkumë të fortë të ekstruduar janë bindëse në vetitë e tyre të izolimit të mirë termik, rezistencën e lartë ndaj shtypjes dhe thithjen e ulët të ujit, gjë që i bën ato veçanërisht të përshtatshme për aplikime të jashtme dhe presion të lartë. 

Pllakë me shkumë të fortë, rezistente ndaj shtypjes, nga polistireni i ekstruduar, i shkumëzuar me CO2 dhe përmban ajrin si gaz qelizor.

Më shumë

Pllakë me shkumë të fortë, rezistente ndaj shtypjes, nga polistireni i ekstruduar, i shkumëzuar me CO2 dhe përmban ajrin si gaz qelizor.

Më shumë

Pllakë nga shkuma e fortë, shumë e qëndrueshme ndaj shtypjes, nga polistireni i ekstruduar, i shkumëzuar me CO2 dhe përmban ajrin si një gaz qelizor.

Më shumë

Pllakë me shkumë të fortë, nga polistireni i ekstruduar, i shkumëzuar me CO2 dhe përmban ajrin si gaz qelizor.

Më shumë

Pllakë me shkumë të fortë, nga polistireni i ekstruduar, i shkumëzuar me CO2 dhe përmban ajrin si gaz qelizor.

Më shumë