URSA SECO

PRO DKS

Falë strukturës së tij të përhershme në formë paste, ngjitësi mundëson një lidhje optimale, rezistente ndaj erës dhe ujit, të sipërfaqeve nën mbulesën e çatisë.

ursa-pro_dks-1487334953.jpg

Fushat e aplikimit

Çati e pjerrët

Tavani

Muri i jashtëm

Të dhënat teknike

Vetitë

  • Përhershëm elastik, vetë-ngjitës, nuk kërkon një pllakë presioni
  • Forcë e përhershme ngjitëse, stabilitet i mirë i vjetërsimit
  • Rezistent ndaj ngricave deri -30 °C
  • I përpunueshëm deri -5 °C

Përmbajtja
ml/Fishek

Karton
Fishekë/Karton

Paletë
Kartonë/Paletë

310

12

96

Shkarkime

(PDF / 0,97 Mb)